Glamfoot kezelés

lépésről lépésre…

Step by step

Step1

Mestergél felvitele

A lábakat fertőtlenítjük, egyéb előkészítésre (pl.:áztatás) nincs szükség. A Glamfoot hámoldó géljét felvisszük a bőrkeményedésre, berepedezett sarkakra. Védőkesztyű segítségével finoman dolgozzuk el az anyagot. A hatóanyagok ultragyors és tökéletes oldást biztosítanak bőrtípustól és bőrkeményedéstől függően 8-12 perc alatt.

Step2

Körömápolás

A Glamfoot speciális kendőjével szakszerűen beborítjuk a kezelendő felületet, fólia segítségével precízen betekerjük a lábakat, figyelve rá, hogy a körmök szabadon maradhassanak. Miközben a hámoldó dolgozik, kezelhetjük a körmöket és a körömbőr területét a Glamfoot körömbőr hàmlasztó gèljével. Az anyagot a pipetta segítségével feldolgozzuk, 2 perc hatóidő után könnyed mozdulattal letoljuk a feloldott bőrt.

Step3

Géleltávolítás

A hatóidő elteltével a fóliát és kendőt eltávolítjuk, majd a Glamfoot formatervezett kaparójával határozott, de nem erőteljes fentről lefelé irányuló mozdulattal letoljuk az anyagot és a feloldott bőrt.

Step4

SPA Lábfürdő

A Glamfoot Spa puhító lábfürdőjébe helyezzük a kezelendő lábakat. Az áztató a kémiai hámoldás kiegyensúlyozó anyaga, ezért kulcsfontosságú a kezelés során. Visszaállítja a bőr természetes pH értékét, közben értékes összetevői hosszantartó és maximalizált puhaságról, hidratáltságról gondoskodnak.

Step5

Finomreszelés

A Glamfoot reszelő finom felületével könnyed és gyors mozdulatokkal reszelünk. Az erősebb felületre csak ritka esetben van szükség.

Step6

Bőrtáplálás

A Glamfoot bőrfiatalító krémje egy igazi luxus elixír a lábaknak. Értékes összetevői, magas vitamintartalma nemcsak a talpaknak, de a lábfej és lábszár bőrének is különleges, tápláló élményt és selymességet kölcsönöz.

Válaszd a legjobbat!

Lépj be a Glamfoot világába!

#adnijo

A Glamfot kezdőkészlet megvásárlásával jó ügyet is szolgálsz. Segíteni a legnagyszerűbb érzés a világon!

Szereted a termékeinket?

Készíts fotót, töltsd fel a közösségi oldalaidra és használd a #glamfoot #glamfootcosmetics hashtag-eket!

Oktatási helyszínek

  • Budapest
  • Győr
  • Szombathely
  • Debrecen
  • Hatvan
  • Szolnok

Kövess minket!

Üzenj Nekünk