Egy szakember egész munkásságának alappillérét adja meg, hogy milyen termék mellé teszi le a voksát. 

Egy márkaválasztás képviseli az értékeid, filozófiád, igényességed, sok esetben megmutatja merre haladsz. A pedikűr szakma, mint oly sok szépségápolási hivatás, sok kihívást, tanulást, állandó megújulást rejt magában. A szakmai gondolkodás még egy “egyszerű” lakkozásnál is alap, de a professzionalitás, a prémium minőségű szolgáltatás mögött folyamatos precizitás és tudatos fejlődni akarás rejtőzik.

Kit keres a vendég? Aki segíteni tud, aki a legteljesebb bőrápolási tanácsokkal látja el, aki megoldásokat nyújt a szakma határait megtartva, aki megtiszteli őt kedvességgel, pontossággal, minőségi hatóanyagokkal.

TISZTA ANYAGOK

Az arc kozmetikumokban már kulcsfontosságú a magas koncentráció, a minőségi hatóanyag és természetesség. A láb is megérdemli a legjobbat! 

Miért válassz természetes összetevőket?

A növényi olajok zsírsavai könnyedén épülnek be a bőrbe, s hatékonyan támogatják azt, hidratált, táplált eredmènyt elérve.

A szintetikus krémekben lévő kemikália – pl. szilikon, kőolajszármazék – a hidratált bőr érzetét úgy érik el, hogy lezárjàk a bőrt, ezzel akadályozva a nedvesség elpárolgását. Építed, vagy bezárod a bőröd. Ennyi a különbség.

Miért válassz prémium hámoldást?

Leginkább a tökéletes eredményért.  A vendégek szeretik a kezelés végén megérinteni bőrüket, rácsodálkozni, hogy milyen szép bársonyos, puha, ápolt lett a lábuk. Amikor a Glamfoot mesterprogramját ajánlod nekik, akkor viszont nem csak egy hámoldást, és szép eredményt nyújtasz. Ezzel a programmal ugyanis hatóanyagok özönét zúdítod be a talpak és lábak bőrébe, ezáltal olyan ápolási kezelést nyújtva, mely hosszútávú hatáshoz vezet, a pedikűr közbeni illat és érintések terápiája pedig igazi Spa élmèny a vendég számára.

Miben nyújtasz innovatívat?

HÁMOLDÁS – Bőrkeményedések eltávolítása hámlasztással. Nincs szike, kés, gépek, csak puha lábak.

LÁBFÜRDŐ – Tudatosan nem áztató a neve, mert ez jóval több annál! Ez egy hidratáló, tápláló bőrpuhítás, természetes pH visszaállítással.

BŐRFIATALÍTÓ KRÉM – A lábak is megérdemlik a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó luxuskényeztetést!