“Fáj a lábam a magassarkútól.”
“Megmarta a sarkamat a munkabakancs.
“Nem érek le a lábamhoz, hogy rendbetegyem.”
Pedikűrszalonokban ezerszer elhangzó gondolatok. A szakember pedig tudása legjavát nyújtva teszi a dolgát. És van, aki ennél is többet… Olyan sokszor mondom, hogy pszichológusok is vagyunk. De lelket csak tiszta lélek képes gyógyítani. Zólyomi Dorina pedig az, érdemes a munkáját és őt is megismerni!

A kezdetek

Dorina sem rögtön a szépségiparban kezdte meg karrierjét. Kőkemény út áll mögötte. Gyári munka, dolgos évek… visszafojtva hallgatom az útja nehézségeit. Talán akkor lélegzem fel először, mikor Németországba költözéséről beszél, és már kérdezni is akarom, hogy miért jött vissza, amikor belémfullad még a gondolat is. Az előttem ülő szép és kedves lány elmeséli, hogy a külföldi élete egy pincében kezdődött, az lett az otthona. Egyedül utazott ki, és hentesként dolgozott távol a családjától.

Szerelmek

A pedikűr váratlanul tört be az életébe, mikor a párjával megismerkedett. A férfinak nem volt ki ápolja a lábát, Dorina pedig egy idő után úgy gondolta, ő elvégzi ezt a szép szakmát, mely szerelemmunka lett. Egy kinti képzésen járt először, majd visszaköltözött Magyarországra, és az OKJ tanfolyamot már itthon teljesítette. A vendégek rövid időn belül rátaláltak, hisz a tehetséges, felelősségteljes szakemberek hamar keresetté válnak.
szikementes pedikűr
glamfoot pedikűr

Glamfoot – A legjobb érzés a lábaknak

“A pedikűrkezelések eredménye a mindennapjaink része. Biztosan állíthatom, hogy ebben a szakmában annyi szeretet és öröm van, ami elmondhatatlan. Mikor egy idős ember megölel, mert enyhítek a fájdalmán, az igazán csodás érzés. És fantasztikus az is, mikor egy randi, vagy nyaralás előtt eljön valaki, és osztozhatok az örömökben, amit a tökéletes lábak eredménye okoz.” – vallja Dorina, aki hihetetlen türelemmel és szaktudással áll mindenki felé. Amióta a Glamfoot mesterprogramja is bekerült a szolgáltatásai közé, még fokozottabb az öröm! A professzionális anyagok nemcsak vegan készítmények, melyek az esztétikai bőrápolásban nyújtanak kimagasló eredményeket, de innovatív pedikozmetikumok, mellyel dolgozni maga az álom!

A Glamfoot kémiai hámoldó rendszer csodája

8-12 percben optimalizált hámoldási folyamattal indul a kezelés, mely azonnali eredményt hoz. Ez a hatóidő kivételesen gyorsnak számít, emellett pedig gondoskodik már az első lépés során a visszatápláláról, mely szintén 2019-es technológia. A kémiai hámoldás egy precíz kémiai pH folyamat, mely szakértelemmel hosszútávon is kiváló eredményeket mutat. Ezt segíti a különleges és minősített hatóanyagok sora, melyet a lábfürdő és lábkrém összetételében is megtalálhatunk. Az anyagok illata rendkívül visszafogott, mégis elkápráztatja az érzékeket, lassan és finoman jut el az orrokig, és igazi spa élményt eredményez. A pedikűrprogram további büszkesége, hogy fenntartható gazdálkodásból származó anyagok alkotják valamennyi terméket.
Az előző hónap kíváló pedikűröse: Pintér Brigitta