“Glamfoot pedikűröse” címet adunk a legkreatívabb kolléganőknek december végéig minden hónapban! Ismerd meg szeptember Glamfoot pedikűrösét, PINTÉR BRIGITTÁT!

Egy karrier alakulása

Különböző életkorokban, változatos élethelyzetek után érkezünk meg álmaink munkájához. Briginek hamar, 25 éves korára sikerült rátalálnia a pedikűrre. Az út a hotel menedzsmenttől az irodai munkán át, kis kanyarral érkezett meg a szépségszakma kikötőéig. Miért tudom, hogy rálelt a szerelemszakmájára? Brigivel elég két percet beszélj, és azonnal érzed azt a rendkívüli kedvességet és segítőkészséget ami a lényéből árad. Igen, nem a szakmai dolgokkal kezdem. Mert ennek a munkának az emberi oldala pontosan annyira mérföldkő, mint hogy valaki jól tipizál-e egy bőrtípust, vagy határoz meg egy kontraindikációt. A pedikűr segítőszakma. Bizalmi hivatás, ahol a vendég a munka mellett Téged is kiválaszt!

pedikűrös segít

A Glamfootnál hatalmas hangsúlyt fektetünk arra, hogy mi is segítsünk, ahol tudunk. Erre irányul #adnijo kampányunk is, vagy hogy pedikűröseinknek szeretnénk a maximális tudást kis csoportos képzéseken átadni, hogy az oktatóknak lehetősége legyen minden szakemberrel önállóan is foglalkozni.
Ilyen Glamfoot oktatásra látogatott el Brigi is, aki úgy fogalmaz: “azóta, hogy a Glamfoot mesterprogramját megismertem, megtanultam és használom, még egy fokkal jobban imádom a munkám, mert általa még tökéletesebb eredményt tudok a vendégemnek nyújtani.” Annál pedig valljuk be, nincs is fontosabb feladatunk, mint maximális elégedettséget elérni a tökéletes szakmai háttérrel elvégzett munkánk okán.
Brigi pedig varázsolja a szebbnél szebb lábakat, amikor pedig beszél a témáról, az szakmai tudást, lendületet és erőt áraszt.

Ez a legjobb a Glamfoot mesterprogramjában

A szikementes pedikűr nem csak egy egymás utáni termékek használata. Háttértudással lehet a professzionális eredményeket elérni. A kémiai pH ív tökéletes ismerete, az anyagmennyiség és hatóidők eltalálása mind fontos pillére a műveletnek. Ennek az ismeretnek a megszerzését segítik tanfolyamaink, és facebook zárt csoportunk pedikűrösök számára kialakított társasága is. Brigi többek között ezért is választott minket. Többek között. Mert a “mit találsz a legjobbnak” kérdésemre áradtak a válaszok. Vegan termék…. melynek minden lépése hidratál…és a vendégeknek egyre szebb a lába…., jaj és hát fantasztikus a bőrkeményedés-hámoldó hatóideje. Na és az illatok, az állag.

Megválasztottuk a hónap pedikűrösét

Pintér Brigi munkájára már a fenti indokok is bőven megfelelőek lettek volna, hogy munkáját prémium értékszemléletünkkel azonosnak találjuk, és ezzel őt minősítsük, mint az első megválasztott “hónap Glamfoot pedikűrösét”, de ő azért még tett egy picit a címért. Szép fotókat készít munkáiról, és azt meg is osztja követőivel, ez pedig 2019-ben fontos dolog a szakemberek részéről. A közösségi média segít “láttatni”, és megismertetni a leendő vendégeiddel.
Pintér Brigi Szlovákiában él és dolgozik, kedves vendégeit ott várja és fogadja. Aki hozzá eljut, kivételes szakemberhez érkezik meg! Köszönöm a munkád!
(Garzó Beatrix – a szerk.)
szikementes pedikűr
glamfoot pedikűr